
İlk, orta ve lise eğitimini Denizli’ de tamamlayan Selda BEKİL, lisans eğitiminin ardından 470 saatlik Aile Danışmanlığı eğitimini tamamladıktan sonra ‘Aile Danışmanı’ unvanını almıştır.
Çocuklara olan ilgi ve sevgisi nedeniyle Uzman Psikolog Sibel Cesur AKYUNAK’ tan ‘Çocuklarda Oyun Terapisi’ eğitimi ve ‘Çocuk Resimleri Analizi’ eğitimini başarıyla tamamlamıştır.
Selda BEKİL, 18 yıllık deneyimiyle yoğun olarak 02-12 yaş çocuklarla ve evliliğinde sorun yaşayan kişilerle bireysel ya da çift olarak aile danışmanlığı hizmeti vermektedir.
Çocuklarda öfke, kaygı, davranış sorunları, kardeş kıskançlığı, inatlaşma, tuvalet becerisi, boşanmaya uyum gibi konular sıklıkla çalıştığı durumlardır.
Evli ve iki kız çocuğu annesi olan Selda BEKİL seanslarına Denizli’ de devam etmektedir.
Selda hanıma ilk önce eşimle birlikte çift danışmanlığı için gittik. İletişim sorunları, kavgalar, inatlaşmalar, sürekli huzursuzluk. Seanslarımız çok verimli geçti, eşimle aramızdaki gerilimde ciddi bir azalma oldu, çok faydasını gördük aile danışmanlığının. Daha sonra bu tartışmalardan etkilenen 8 yaşındaki oğlumun agresif ve saldırganlık sorunu için Selda hanımla devam ettik. Hırçın, asabi, söz dinlemiyor, anne ve babayla arkadaş gibi konuşuyordu. Eşyalarının değerini bilmiyor, kırıyor, atıyor, anlattığımız zaman da anlamak istemiyordu. Düzenli yemek yemiyor, sürekli telefonla oynuyor, sokak, park hep dışarda olmak istiyordu. Birçok sıkıntımızın birikmesi üzerine başa çıkamaz hale gelmiştik. Haftalık düzenli devam ettiğimiz seanslar sonrasında oğlumun durumundaki değişim bizi çok mutlu etmişti. Selda Hanım’ı tanıdığımız için çok şanslıydık. Kendisine çok teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ederim.
Tavsiye üzerine kızımı götürdüm Selda Hanım’a.6 yaşındaki kızımın parmak emme sorunu vardı.Ne yaptıysam ne söylediysem vazgeçiremedim. Televizyon izlerken, uykuya geçerken sürekli parmağını emiyordu.Ne yapacağımı bilemez duruma gelmiştim.Düzenli olarak gittiğimiz seanslarda bana söylenenleri yaptım.Kızıma karşı davranışlarımın tamamen yanlış olduğunu fark ettim.Seanlar sonrasında kızımın parmak emme davranışı sona erdi.Selda Hanım çok ilgili, nazik ve alanında çok başarılı biri.Kendisine çok teşekkür ederim.Herkese tavsiye ederim.
Selda Hanım ile tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.Bu güne kadar gördüğüm en dürüst ve en yardımsever danışman kendisi.5 yaşındaki oğlumun öfke kontrol bozukluğu sebebiyle başvurduk kendisine.Sorunlarımızı dinledikten sonra seanslara düzenli olarak devam etmemizi söyledi.Hızlı ve verimli olan bu süreçte yapmam gerekenleri eksiksiz uyguladım.Mesleğini çok iyi yapan, danışanın içinde bulunduğu koşulları çok iyi analiz eden, empatik bir kişi kendisi.Yönlendirmeleri ile süreç içerisinde sorunlarımız ortadan kalktı.Selda Hanım’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Kesinlikle tavsiye ediyorum.
4 yaşındaki oğlumun tırnak yeme sorunu için gitmiştim Selda Hanım’a.Tırnaklarını uzun zamandır kesmiyordum ve kanayana kadar koparması sonrasında acı çekmesi ile artık baş edez hale gelmiştim.Oğlum için çok üzülüyordum.Seanlara düzenli olarak devam ettik.Gittikçe değişimi görüyor ve mutluluktan havaya uçuyordum.Yapmam gerekenleri eksiksiz uyguladım.Selda Hanım’ın yönlendirmeleri ve çalışmaları sonucunda bütün problemleri aştık.Oğluma yaklaşımı ve benimle sürekli iletişim halinde olması, işini severek yapması kendisine hayranlık duymamı sağladı.Kendisine çok teşekkür ederim.Sorunu olan herkese tavsiye ederim.
Eşimle yaşadığımız sorunlar sebebiyle çocuğumuzda kaygı, öfke, kaka tutma gibi problemler başladı. Selda hanımdan oyun terapisi aldık. Çocuğumuz kendisini ifade etmeye başladı. 5-6 seans gibi kısa bir sürede sorunlarımızı aştık. Selda hanıma teşekkür ediyoruz.
Kızımın gece ağlama ve parmak emme sorunu için gitmiştim Selda Hanım’a.Uzun zamandır bu sorunla mücadele etmeye çalıştım.6 yaşında kızım ama neredeyse bu sorun 2 yıldır devam ediyordu.Ne yaptıysam olmadı. Düzenli olarak seanslara devam ettik.10 seans sonunda bu sorunumuz ortadan kalktı.Kendisine çok teşekkür ederiz. Çok ilgili ve nazik biri kendisi.İlk günden itibaren bizimle yaptığı görüşmeler ve kızımla yaptığı seanslar sonunda çok memnun kaldık. Selda Hanım iyi ki varsınız iyi ki tanımışız sizi.Sorunu olan herkese tavsiye ederim.
4 yaşındaki oğlumun alt ıslatma sorunu için gitmiştim Selda Hanım’a.Hem gündüz altını ıslatması, hem gece yatağını ıslatması, benimle sürekli inatlaşması, söz dinlememesi beni çok üzüyordu.Her hafta gittiğimiz seanslar sonrasında oğlumun mutlu olması, sorunun azalması beni çok mutlu ediyordu.7 seans gibi kısa sürede sorunumuz kalmadı.Selda Hanım’ın güler yüzü, mesleğinde uzman olması, samimiyeti daha ilk günden bizi etkilemişti.Kendisine çok teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim.
Selda Hanım’a tavsiye üzerine gittim.Kızım 5 buçuk yaşında ve kaka tutma sorunumuz vardı.Önce çocuk doktoruna götürdüm kabızlık ya da başka bir sorun çıkmadı.Ağlaması ve kakasını yapmak istememesi beni çok üzüyordu.Düzenli devam ettiğimiz seansların ardından sorunumuz kalmadı.10 seans devam ettik.Sonuç harika oldu.Selda Hanım alanında uzman,güler yüzlü ve mesleğini tam anlamıyla harika yapan biri.Çok teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim.
Araştırmalarım sonucunda Selda Hanım’a ulaştım.Oğlum 9 yaşında.Dikkat eksikliği,iştahsızlık,saç koparma gibi birçok sorunumuz vardı.İlçeden gelip gitmek zor olduğu için sürekli iletişim halinde olmamız,düzenli seanslara devam etmemiz bizi biraz zorladı.Selda Hanım’ın oğlumla yaptığı oyun terapisi ve bizimle yaptığı görüşmeler sonrasında büyük bir değişim oldu.12 seans devam ettik ve sonuç olarak sorunlarımız bitti.Kendisine çok teşekkür ederim ve kesinlikle tavsiye ederim.
Selda Hanım’a tavsiye üzerine gittim.4 yaşında oğlumun kaka tutma sorunu için randevu almıştım.Büyük tuvaleti geldiğinde bez bağlatıyor, tuvalete yapmıyordu. Bez bağlamayınca da tutuyordu.Bunun yanında çişi gelince hemen yapmıyor, tutuyor, son haddine gelince yapıyordu.Artık dayanılmaz hale gelmişti.En büyük numara bez bile oğluma küçük geliyor, bağlamazsam ağlamaktan sesi kısılıyordu.Çaresiz kaldığım bu zamanda Selda Hanım çok yardımcı oldu.Yapmam gerekenleri bana anlattı. Düzenli olarak devam ettiğimiz 9 seansın ardından bu sorun tamamen ortadan kalktı.Kendisine çok teşekkür ederim ve kesinlikle tavsiye ederim.
Selda Hanım’dan 6 yaşındaki oğlumun kardeş kıskançlığı,sürekli öfkeli ve agresif olması sebebiyle randevu aldım.Arkadaşlarıyla oyun oynarken oyunu kazanamadığında ya da arkadaşı sen gelme dediğinde hemen ağlaması ve öfkeyle saldırması beni çok üzüyordu.Ne yaptıysam olmadı.Kardeşine karşı tutumu da çok kötüydü.Haftalık olan seanslara düzenli olarak devam ettik.Selda Hanım çok ilgili ve mesleğini tam anlamıyla harika yapan biri.Oğlumun her seansa mutlu şekilde gitmek istemesi,zamanla davranışlarında olan değişim beni çok mutlu ediyordu.12 seans devam ettik.Şonuç olarak artık hiçbir sorunumuz kalmadı.Selda Hanım’a çok teşekkür ederim.Sorunu olan herkese tavsiye ederim.
6 yaşındaki kızımın kardeş istememesi üzerine Selda hanıma danıştık. Kızımın tepkisi beni çok tedirgin ediyordu. Selda hanımın yardımlarıyla bunun üstesinden geldik. Şimdi hepimiz çok huzurluyuz.ilgi ve emeğiniz için Sonsuz Teşekkürler…
5 yaşındaki oğlumun söz dinlememesi, takıntılı şekilde oyunlarında yenmek istemesi, yenileceğini anladığında yeni kurallar koyması, yenildiğinde oyunu dağıtıp ağlaması üzerine Selda Hanım’a ulaştım.Arkadaşları ile geçinemiyor ve belli bir süre sonra kavga etmeye başlıyordu.Selda Hanım seanslara düzenli devam etmemizi söyledi.Her hafta gittiğimiz görüşmelerde ve uyguladığı oyun terapisi ile 9 seans gibi kısa bir sürede sorunumuz bitti.Kendisine çok teşekkür ederim.İyi ki tanımışım.Sorunu olan herkese tavsiye ederim.
Tavsiye üzerine kızımı götürdüm Selda Hanım’a.Kızım 6 yaşında, kaka tutma sorunumuz vardı.Evde bir süre mücadele ettim.Fakat ağlayarak kakasını yapmak istememesi ve 3 gün beklemesi acı çekip ağlaması çaresiz bıraktı beni.12 seans devam ettik.Haftada bir gün gittiğimiz seanslar sonrasında kızımın kaka tutma sorunu ortadan kalktı.Güler yüzü ve mesleğinde uzman olması bizi ilk haftadan etkilmişti.Herkese tavsiye ederim.İyi ki varsınız Selda hocam her şey için çok teşekkür ederim.
Selda Hanım çok ilgili,sevecen ve sıcak biri. Kendisine 6 yaşındaki oğlumun agresif, hırçın ve söz dinlememe sorunları için gittim.Oğlumun hiç kimseyle anlaşamaması, uyumsuz, sürekli sinirli olması beni çok mutsuz ediyordu.Eşimden ayrıldığım için bakımını ben üstlenmiştim.Babası son derece ilgisiz ve umursamaz biri.Bu sorunla tek başıma üstesinden gelemediğim için hemen randevu aldım.Düzenli olarak devam ettiğimiz seansların ardından sorunumuz kalmadı.10 seans devam ettik.Sonuç harika oldu.Selda Hanım alanında uzman, güler yüzlü ve mesleğini tam anlamıyla harika yapan biri.Kendisine çok teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim.
4 yaşındaki kızım için randevu almıştım Selda Hanım’dan.Sorunumuz agresif ve sürekli ağlamasıydı.Genellikle mutsuz, ağlamaklı bir halde ne yapsak mutlu edemiyorduk, kendini üzecek, ağlayacak bir neden buluyor ve ağlıyordu.Kızımı ara ara kayınvalideme ve annemlere gönderirdim kalması için çünkü kızımdan 15 ay küçük oğlumda var ,uykusuz ve kolik.Çok zor zamanlar geçirdik.Kızım herkesin sürekli bizde kalmasını istiyordu.Ağlamaları daha da artmıştı ve artık dayanamaz hale gelmiştim.Tam bu sırada Selda Hanım’a ulaştım.Bizimle yaptığı görüşmeler, kızımla yaptığı seanslar sonrasında sorunumuz ortadan kalktı.Birçok hata yaptığımı gördüm.Selda Hanım çok ilgili ve kızımıza yaklaşımı mükemmel.Çocuğunuzla bizim gibi sorun yaşıyorsanız mutlaka Selda Hanım’a gitmelisiniz.Kendisine çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.
Kızım için hizmet aldık ve çok memnun kaldık.9 yaşında, parmak emme sorunu vardı.Sonuç odaklı çalışma, ilgi, alaka tek kelime ile mükemmel.Kızımla yapılan seanslar ve bizimle yapılan aile görüşmeleri tam anlamıyla profesyonel hizmetin adresi.Tabi ki ortamın temizliği ve hijyeninden de bahsetmeden geçemeyeceğim.Çocuğunuzu güvenle bırakabileceğiniz ve sonuç alabileceğiniz bir ortam.Selda Hanım’a çok teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim.
Selda Hanım’a kızımda görülen dikkat eksikliği sorunu için gittik.Selda Hanım’a başvurmadan önce birçok yere gittim fakat bir yol alamamıştık.Ödev yapmada zorlanma, oyun oynamada ve iletişimde sıkıntı yaşıyorduk.Dalgınlığı yüzünden basit hatalar yapıyordu.Okulda sürekli eşyasını kaybediyordu.Selda Hanım’la 6 haftadır devam ediyoruz ve kızımızdaki değişimi çok net görebiliyoruz.Selda Hanım çok ilgili ve kızımıza yaklaşımı mükemmel.Kullandığı teknikle kızımızla iletişimimiz arttı.Çocuğunuzla bizim gibi sorun yaşıyorsanız mutlaka Selda Hanım’a gitmelisiniz.Kendisine çok teşekkür ederiz.Sorunu olan herkese tavsiye ederiz.
5 yaşındaki oğlumun gece ağlama ve parmak emme sorunu vardı.Selda Hanım iyi ki tanımışım, iyi ki hayatıma dokunmuş dediğiniz insanların başında gelir.O güzel enerjisi, samimiyeti ve içtenliğiyle ve size olan ilgi, alaka ve doğru yönlendirmesiyle hayatı yeniden yaşamaya başlarsınız.Düzenli devam ettiğimiz 8 seans gibi kısa bir sürede sorunumuz bitti.Selda Hanım işinde uzman, güvenilir biri.Kesin sonuç alacağınız bir yer.Herkese tavsiye ederim.
Selda Hanım hem mesleki donanımı hem de insan ilişkileri noktasında çocuğunuzu teslim edebileceğiniz, güvenilir ve kendinden emin biridir. 4 yaşındaki kızıma kardeş geleceği için yardım almıştık.O kadar iyi geldi ki kızıma, yönlendirmeler, tespitler nokta atışı oldu hep.Kızımın davranışlarındaki değişim gözle görülür şekilde değişti.9 seans devam ettik ve sorunumuz kalmadı.Selda Hanım’a çok teşekkür ederim ve kesinlikle tavsiye ederim.
6 yaşındaki oğlumun dikkat eksikliği ve hiperaktivite sorunu ile Selda Hanım’a başvurduk. Çocuğumuzda öfkesel sorunlar yaşıyorduk.10 seans gittik ve çocuğumuzda gözle fark edilir bir değişme görüyoruz.Daha uysal, kendi arkadaşlarıyla iletişime girip oyun oynuyor, sosyal ve davranış olarak çok yol katettik.Selda Hanım’ı herkese tavsiye ediyorum, çok ilgili ve nazik biri.İhtiyacımız olduğunda telefonda her zaman kendisiyle görüşebiliyoruz.Çocuğumuzla ve bizimle her an iletişimde olması ve ilgilenmesi bizi çok mutlu ediyor.Kendisine çok teşekkür ederim.Sorunu olan herkese tavsiye ederim.
5 yaşındaki kızımın bazı sorunlarını vardı ve aşamıyorduk.Arkadaşlarıyla cinselliğe yakın hareketler yapması,komşumun çocuğunun dokunulmayacak özel yerlerine dokunması üzerine artık ne yapacağımı şaşırmış durumdaydım.Tavsiye üzerine Selda Hanım’a ulaştım.Bana söylediklerini ve yapmam gerekenleri uyguladım.Kızımla yaptığı 13 seansın ardından sorunumuz ortadan kalktı.Bilmeden yaptığım hatalarımı gördüm.Kendisi çok naif ve başarılı bir uzman bunu yaşayarak gördüm.Çok teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim.
Selda Hanım’a tavsiye üzerine gittim.4 yaşındaki kızımın söz dinlememesi, büyüklerle büyük insan gibi konuşması, kendi yaşıtlarıyla oynamaması üzerine başvurdum kendisine.Sıkıntımızın giderek artması eşimi ve beni çok huzursuz ediyordu.Ne yapacağımızı bilemez hale geldik.Düzenli olarak gittiğimiz seanslar sonrasında kızımın sorunları ortadan kalktı.Selda Hanım güler yüzlü ve mesleğini tam anlamıyla harika yapan biri.İyi ki tanımışız.Kendisine çok teşekkür ederim ve sorunu olan herkese tavsiye ederim.
3 yaşındaki oğlum için randevu almıştım Selda Hanım’dan.Sorunumuz agresif ve sürekli ağlamasıydı.Genellikle sinirlendiği zaman kendine vurması, oyuncaklarını fırlatıp kırması, söz dinlememesi artık dayanılmaz hale gelmişti.7 seans gibi kısa bir sürede sorunumuz bitti.Daha önce başka bir yere gitmiştim ve sonuç alamamıştım.Açıkcası çok araştırdım.Selda Hanım güler yüzlü, samimi, ve işinin uzmanı.Her an iletişim kurabileceğiniz, sorularınızı yanıtlayan, sabırla dinleyen nazik biri. Kendisini tanıdığım için çok şanslıyım.Çok teşekkür ederim ve kesinlikle tavsiye ederim.
Araştırmalarım sonucunda 7 yaşındaki oğlum için Selda Hocam’dan randevu aldım. Agresif, hırçın, kimseyle arkadaşlık kuramama, çok küfür etmesi, devamlı cep telefonu izlemesi en büyük sorunlarımızdı.Sorunların giderek artması içinden çıkılmaz hale gelmişti.Eşimle boşanma aşamasındaydık ve sürekli tartışıyorduk.Ayrılma kararımı açıkladığımda oğluma, benim yüzümden ayrılıyorsunuz diyerek kendini suçluyordu.Ne yapacağımı bilmiyorum.Selda Hocam düzenli olarak seanslara devam etmemizi söyledi.Oğlumla yaptığı oyun terapisi ve bizimle yapılan aile görüşmeleri tam anlamıyla profesyonel hizmetin adresi.12 seansın ardından sorunumuz kalmadı.Memnuniyetimiz ve mutluluğumuz anlatılamaz.Kendisine çok teşekkür ederiz ve herkese tavsiye ederiz.
2.5 yaşındaki kızımızın korku ve kaygıları nedeniyle Selda Hanıma danışan olarak başvurduk. 4 seyansta gözle görülür bir ilerleme olduğunu farkettik. Denizlide misafir olduğumuz için seyansa devam edemedik. İlgisi ve oyun terapisinden kızımızın rahatlamış olarak çıkması her şeye değerdi.. teşekkür ederiz..
Hayallerime ulaşmanın artık benim için imkansız olduğunu düşündüğüm zamanlarda sevgili hocam Selda Bekil ile karşılaştım.Eşimle boşanma aşamasına gelmiştik.3 yaşındaki kızımın ve 7 yaşındaki oğlumun öfke krizleri ve ağlamaları, kardeş kavgaları artık çekilmez hale gelmişti.Selda Hanım’ın bizimle yaptığı aile görüşmeleri, kızımla ve oğlumla yaptığı oyun terapisi çok başarılıydı.11 seans sonunda hiçbir sorunumuz kalmadı.Selda Hanım işinde uzman, tam bir profesyonel.Kendisine çok teşekkür ederim ve kesinlikle tavsiye ederim.
5 yaşındaki oğlumun iştahsızlık ve yeme sorunları için randevu almıştım Selda Hanım’dan.Son zamanlarda zayıflaması, tek lokma bile yememesi beni çok üzüyordu.Yememek için bahaneler buluyor, zorla yedirdiğim tek lokmayı saatlerce çiğniyordu.Düzenli olarak devam ettiğimiz seansların ardından sorunumuz kalmadı.10 seans gibi kısa bir sürede sorunumuz bitti.Oğlum artık yemeye başladı ve kilo aldı.Selda Hanım’ın ilgisi, içtenliği, işinde uzman olması bizi çok etkiledi.Bizim gibi sorun yaşayan tüm ailelere kesinlikle tavsiye ediyorum.Selda Hanım’a çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız iyi ki tanımışız sizi.
Selda Hanım öncelikle kişiliği ile mükemmel bir insan. 8 yaşındaki kızımın dikkat eksikliği sorunu için randevu almıştım. Şehir dışından geldiğim için biraz sıkıntı yaşadım. Düzenli olarak seanslara devam ettim. Kızımın ilk gitmek istemesi beni endişelendiriyordu. İlk seanstan sonra ise sürekli gitmek istedi. Selda Hanım’ın çocuklarla iletişimi süper, her zaman sorularımızı yanıtladı. Oyun odası çok temiz ve güvenilir. Gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz bir yer. 7 seans gibi kısa bir sürede sorunumuz bitti. Çok teşekkür ederim Selda Hanım iyi ki sizi tanımışım.
6 yaşındaki oğlum için randevu almıştım Selda Hanım’dan. Özgüven eksikliği ve sosyalleşme sorunumuz vardı. Oğlum arkadaşlarını görünce hemen sessizleşiyor ve çok çekiniyordu. İlla benim yanında durmam gerekiyordu. Düzenli devam ettiğimiz 12 seansın ardından oğlum sosyal, mutlu biri oldu. Selda Hanım çok ilgili ve mesleğini tam anlamıyla harika yapan biri. Kendisine çok teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim.
Selda Hanım’a tavsiye üzerine gittim. 4 yaşındaki kızımın boşanma durumumuzdan en az şekilde etkilenmesi çok önemliydi benim için. Eşimle tartışmalarımıza maruz kalması, sesimizi yükseltmemiz çok korkutmuştu kızımı. Selda Hanım seanslara düzenli devam etmemizi söyledi. Bizimle yaptığı aile görüşmeleri, kızımla yaptığı seanslar, ilgisi, içtenliği bizi çok etkiledi. 9 seans devam ettik ve sonuç olarak kızım agresif hırçın değil mutlu, huzurlu bir çocuk oldu. Hiçbir anne tek başına böyle bir şeyle mücadele etmemeli. İyi ki tanımışım, iyi ki hayatıma dokunmuş dediğiniz insanların başında gelir. Kendisine çok teşekkür ederim ve ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
4 yaşındaki oğlumun agresif ve hırçın olması, yemek yememesi, söz dinlememesi gibi sorunlarla artık baş edemez hale gelmiştim. Araştırmalarım sonucunda Selda Hanım’dan randevu aldım. Kendisi oldukça sevecen, anlayışlı ve sakin yapısıyla ilk anda etkiledi bizi. Oğlumla yaptığı seanslar ve bizimle yaptığı aile görüşmeleri sonunda bize verdiği önerilerle, sorunlarımızın nedenlerini ve yapmamız gerekenleri anlattı. Bilmeden yaptığımız hataları görmemizi sağladı. Oğlumun seanslara giderkenki mutluluğu, heyecanı hep devam etti. 10 seans sonrasında sorunlarımız ortadan kalktı. Kesinlikle tavsiye ediyorum, farklı sorunlarınız için danışıp yardım alabileceğiniz bir uzman. Her şey için kendisine çok teşekkür ederim iyi ki varsınız.
Donanımlı, sabırlı, duyarlı, özverili bir uzman kendisi. Sosyal medya ile ulaştım kendisine. 5 yaşındaki oğlumun öfke patlamaları ve söz dinlememesi üzerine randevu aldım Selda Hanım’dan. 12 seans devam ettik ve sonuç harikaydı. Yardımları, önerileri sayesinde oğlumun öfke krizleri ve ağlamaları sona erdi. Bence ebeveynlikte yönünüzü bulamadığınız anda hiç düşünmeden kapısını çalabileceğiniz bir uzman. Anne olarak Selda Hanım’dan çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. Kendisine çok teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim.
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine 6 yaşındaki kızımı götürdüm Selda Hanım’a. Gece korkuları ve uyku sorunları için başvurdum kendisine. Kızım gece sürekli uyanıyor ve uykuya dalmakta zorlanıyordu. Kızımla yaptığı seanslar sonrasında çok olumlu gelişmeler oldu. Uyanmaları azaldı ve korkularını anlatmaya başladı. Her hafta düzenli olarak devam etmemizi söyledi. Hızlı ve verimli olan bu süreçte yapmam gerekenleri eksiksiz uyguladım. Kızım Selda Hanım’ı çok sevdi. Oyun odasından çıkmak zor gelirdi. 7 seans gibi kısa bir sürede sorunumuz bitti. Selda Hanım çok ilgili ve başarılı biri. Her şey için kendisine çok teşekkür ederim ve sorunu olan herkese tavsiye ederim.
3 yaşındaki oğlumun tırnak yeme sorunu için gitmiştim Selda Hanım’a. Tırnağını hiç kesmiyordum,çünkü hiç uzamıyordu. Kanayana kadar koparıp atması beni çok üzüyordu. Her hafta seanslara devam ettik. Selda Hanım’ın bizimle yaptığı aile görüşmeleri sonunda nasıl yol almamız gerektiğini ve kızımıza nasıl davranacağımız konusunda bizi yönlendirmeleri, tespitleri çok başarılıydı. Yaptığımız yanlışları görmemizi sağladı. 11 seans devam ettik ve sorunumuz bitti. Kızımdaki olumlu değişimlerin oluşmasında emeği geçen Selda Hanım’a çok teşekkür ederim. İyi ki sizi tanımışız. Güvenle çocuğunuzu emanet edebileceğiniz biri. Sabrı ve başarısı için çok teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim.
Selda Hanım’a araştırmalarım sonucunda ulaştım. Kızımın öfke patlamaları ve kardeşine kötü davranması sonucunda ne yapacağımı bilemez hale geldik. Aile görüşmeleri ile ilk seansımız başladı. Her hafta seanslara düzenli devam ettik. Süreç devam ederken bize dönüşlerinde nasıl yol almamız ve nasıl davranmamız konusunda bize yol gösterdi. Yönlendirmeleriyle kızımızın bize olan güveni arttı ve kızım duygularını paylaşmaya başladı. Yaptığımız yanlışları görmemizi sağladı. Bendeki ve kızımdaki olumlu değişimlerin oluşmasında emeği geçen Selda Hanım’a çok teşekkür ederim. İyi ki tanımışız. Her zaman güven içinde kapısını çalıp destek alabileceğiniz biri.
5 yaşındaki oğlumun sürekli ağlaması, oyuncaklarını fırlatması, arkadaşlık kuramaması bizi çok üzüyordu. Tavsiye üzerine Selda Hanım’a ulaştım. Başta düzeleceğine inanmamıştım fakat seanslar ilerledikçe bütün sorunların kalktığını gördük ve çok mutlu olduk. 10 seans katılım sağladık. Çocuğunuzda bu tarz sorunlar varsa hiç tereddüt etmeyin kesinlikle tavsiye ederim. İlgi, alaka ve emeği için Selda Hanım’a çok teşekkür ederim.
Zor ve sancılı bir dönemde ulaştım Selda Hanım’a. 3 yaşındaki oğlumun kaka tutma sorunu için randevu almıştım kendisinden. Küçük tuvaletini, tuvalete yapıyor ama kakası gelince kendini sıkıyor, geri gönderiyor, tuvalete de gitmiyor aradan 3 gün geçtikten sonra bez bağlarsam yapıyordu bağırarak ve ağlayarak. İlçeden geldiğimiz için ilk 4 seans her hafta diğer seanslara 15 günde bir devam ettik. Her seans sonrası sorunun azalması bizi çok mutlu ediyordu. 12 seans devam ettik ve sonuç mükemmel oldu. Ailecek çok mutluyuz. Artık rahat bir şekilde tuvaletini yapıyor. Seanlarımız sonlandığı için üzgünüz çünkü oğlum Selda Hanım’ı çok seviyor. Sakin, naif yaklaşımı ile hem bize hem oğluma çok iyi geldi. Seanslar bittiğinde doğru sandığımız, yanlışlarımız olduğunu gördük. Kendisine çok teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim.
5 yaşındaki kızımın yeme sorunu için gitmiştim Selda Hanım’a. İştahsız ve çok yemek seçmesi beni çok üzüyordu. Zayıfladığını gördükçe daha da çaresiz kalıyordum. Sadece yeme sorunu olduğunu düşünürken başka sıkıntılarında hayatını etkilediğini öğrendik. Selda Hanım’ın bizimle yaptığı aile görüşmeleri ve kızımla yaptığı seanslar sonrasında çok olumlu gelişmeler oldu. Nasıl davranmamız gerektiğini biliyoruz ve kızımdaki değişim farkediliyor. İyi ki Selda Hanım’la yolumuz kesişmiş.Tereddüt etmeden çocuklarınızı getirebileceğiniz biri. İşinin hakkını veren, profesyonel bir uzman. Kendisine çok teşekkür ederim sorunu olan tüm ailelere kesinlikle tavsiye ederim.
Selda hocama tavsiye üzerine gittim.Kızım 8 yaşında, tırnak yeme ve tırnak etlerini koparması artış gösterince vakit kaybetmek istemedim. Çünkü artık derisi koparmaktan kanamış ve incelmiş durumdaydı. Selda hocamla daha ilk görüşmemizde zaten doğru yerde olduğumu anladım. O kadar ilgili ve güler yüzlü ki sanki uzun zamandır tanıyormuşum gibi hissettim. 10 seans sonrasında kızımın etlerini koparması geçmiş, tırnaklarının uzadığını ilk defa görüyordum. Bu süre zarfında ne zaman kendisine bir şey danışmak istesem uzun uzun sabırla anlatırdı. Kendisine çok teşekkür ederim. Bundan sonra çözüm bulamadığımızda nereye gitmemiz gerektiğini ve kimin yanımızda olacağını biliyoruz. İyi ki varsınız hocam, ilginiz ve sabrınız için minnettarız..
4 yaşındaki oğlumun agrasif tavırları ve öfkeli hareketleri için Selda Hanıma danıştık. Kendisi son derece güler yüzlü, başarılı ve duyarlı bir danışman.. Seans sonrasında kendisiyle değerlendirmelerimiz işine olan bağlılığını ve özverisini kanıtladı. Oğlum da oyun ablasını çok sevdi ve çok iyi anlaştılar. Artık çok şükür daha sakin ve kontrollü bir çocuk.. Selda Hanıma her ihtiyaç duyduğumuzda ulaşabileceğimizi ve olumlu sonuç alabileceğimizi bilmek şahane bir duygu. .Çok teşekkürler Selda Hanım
6 yaşındaki kızım için randevu almıştım Selda Hanım’dan. Oğlumun ölümü bizi derin acılara boğdu. Kızım geceleri uyuyamıyor, sürekli ben de ölmek istiyorum diyordu. Bana her gün sizi de kaybedersem ben ne yaparım diyordu. Kızımın bu hali beni çok üzüyor,acılarıma acı katıyordu. İlk seanstan itibaren Selda Hanım’ın naif ve güler yüzlü karşılamasıyla anlamıştım bize iyi geleceğini. Çok araştırdım internetten,yorumları okudum ve iyi ki tanımışız diyorum. Bu zor günlerimizi atlatmamızda büyük desteği vardır. Kızımla yaptığı seanslar ve bizimle yapılan aile görüşmeleri sonunda kızımın korkuları, kaygıları, uyku sorunları sona erdi. Kendisine çok teşekkür ederim ve kesinlikle tavsiye ederim.
Tavsiye üzerine 10 yaşındaki oğlum için randevu almıştım Selda Hanım’dan. Bu yorumu yazmamın sebebi benim gibi sorunu olan ailelere yardımcı olmak ve Selda Hanım’a teşekkür etmektir. Sorunumuz oğlumun gece korkuları ve uykudan sürekli uyanmasıydı. Ne kadar konuşsamda bir türlü sorunu çözemiyordum. Sonunda destek almaya karar verdim. Eşim istemiyor, ne gerek var diyordu. İlçede oturduğumuz için yalnız gelemiyor, eşimi zorla getirtiyordum. Düzenli olarak seanslara devam ettik ve sorunumuz kalmadı. Eşim oğlumdaki büyük değişimi fark etti ve iyi ki beni zorlamışsın dedi. Selda Hanım işinde uzman ve çocuğunuzu gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz biri. Kendisine çok teşekkür ederim ve benim gibi sorun yaşayan herkese tavsiye ederim.
Tırnak yeme sorunu için gitmiştim Selda Hanım’a. 10 yaşında oğlum sürekli tırnaklarını yiyor, kanayana kadar koparıyordu. Tırnaklarını hiç kesmiyordum. Ne yaptıysam ne dediysem bir türlü vazgeçirememiştim. Her hafta seanslara devam ettik ve sonuç mükemmel oldu. 11 seans sonrasında oğlumun tırnak yeme sorunu sona ermişti. Her hafta ellerindeki düzeltmeyi görmek bizi çok mutlu ediyordu. Sabrı, emeği ve güler yüzü için çok teşekkür ederim Selda Hanım’a.
Selda Hanım’a tavsiye üzerine gittik. 8 yaşındaki oğlumun gece korkuları vardı. Odasında uyuyamıyor ve sürekli ağlayarak uyanıyordu. Ne yaptıysam ne söylediysem olmadı. Eşimle birlikte destek almaya karar verdik. Oğlumla yaptığı seanslar ve bizimle yapılan aile görüşmeleri sonucunda 11 seans devam ettik. Sonuç olarak oğlum artık deliksiz odasında uyuyordu. Biz hala şaşkındık, inanamıyorduk. Son seans çok üzüldük oğlum çok sevmişti Selda Hanım’ı, ayrılmak istemedi. İşinde başarılı, ilgili, güler yüzlü ve mesleğini tam anlamıyla harika yapan biri. Çok teşekkür ederiz kendisine, iyi ki tanımışız ve iyi ki hayatımıza dokunmuş. Bu tarz korkuları varsa çocuğunuzun mutlaka gitmelisiniz, gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz biri.
Aile içi iletişim bozukluğu nedeniyle randevu aldım Selda Hanım’dan. Eşimle sürekli tartışıyor ve uzlaşmaya varamıyorduk. Giderek artan sorunlar sebebiyle destek almaya karar verdik. Çocuklar da olumsuz etkilenmeye başladı bu süreçte. Eşim ilk zamanlar gereksiz görmüştü, sonra iyi ki gitmişiz dedi. Ne kadar teşekkür etsem azdır kendisine. Çok tavsiye almıştım ve gerçekten iyi ki sizi tercih etmişim diyorum. İşinde uzman ve güvenebileceğiniz tek kişi kendisi. Düzenli devam ettiğimiz seansların ardından sorunumuz kalmadı. Çok teşekkür ederim kendisine ve sorunu olan tüm ailelere kesinlikle tavsiye ederim.
Kızımın boşanmamız ile birlikte çok etkilendiği ve olumsuz davranışlar sergilemesi üzerine başvurduk Selda Hanım’a. Ne kadar çok dikkat etsek de olumsuz etkilendi maalesef. Her hafta seanslara devam ettik ve sonuç mükemmel oldu. İşinde uzman, sabırlı ve çocukları çok seven biri. Kızım adını ağzından hiç düşürmüyor ve çok seviyor. Kendisine çok teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim.
6 yaşındaki oğlumun öfke krizleri ve ağlamaları için randevu almıştım Selda Hanım’dan.Sorunumuz agresif, hırçın ve kardeşine zarar vermesiydi. Benimle ve babasıyla iletişimi çok kötüydü. Haftada bir gün gidiyorduk seanslara toplam 11 seans devam ettik ve sonuç harikaydı. Aile görüşmeleri ile ve oğlu mla yaptığı seansların ardından sorunumuz kalmadı. Sabrına, içtenliğine, güler yüzüne ve uzmanlığına hayran kaldım. Ne kadar teşekkür etsem azdır kendisine. Sorununuz varsa kesinlikle ertelemeyin. Kesinlikle tavsiye ederim. Her şey için teşekkürü borç biliriz. Sağ olun var olun. Sizi seviyoruz.
Eşimle olan problemler nedeniyle destek almaya karar verdik. Evliliğimizde ki tartışmaların çoğalması, ikimizinde kendini haklı görmesi, tartışmaların çocuklarımıza yansıması ikimizi de mutsuz ediyordu. En son evden gitmek zorunda kaldım. Selda Hanım hayatımın dönüm noktalarından biri oldu. Kendisin e olan sevgim saygım ve benimle kurmuş olduğu iletişimin bağı çok değerli. Düzenli olarak seanslara devam ettik eşimle. Bizi yönlendirmeleri ve çalışmaları sonucunda bütün problemleri aştık. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sorunu olan tüm çiftlere kesinlikle tavsiye ediyorum.
Tavsiye üzerine kızımı götürdüm Selda Hanım’a. İştahsız ve çok yemek seçmesi beni çok üzüyordu. Artık sinirlerime hakim olamıyor, bağırıp vuruyordum. Her hafta seanslara devam ettik. Bunca zaman ne kadar çok hata yaptığımı farkettim. Kızım Selda Hanım’ı çok sevdi. Aile görüşmeleri ile bize verdiği bilgiler, kızımla yaptığı seanslar sonrasında çok olumlu gelişmeler oldu. Zorla yiyen kızım artık kendisi yemeğe ve acıktım demeye başladı. 10 seans devam ettik ve sonuç mükemmel oldu. Selda Hanım’ın pozitif yaklaşımı, ilgi, alakası için çok teşekkür ederim.